Werken bij Conquerors

Ben je een aanpakker en heb je ervaring binnen de GGZ? Wil je werken op een mooie locatie in Geesbrug, waarbij veel ruimte is voor jou als professional?

Dan zoeken we jou!

  • Sociotherapeutisch medewerker.
    Per direct beschikbaar, 4-24 uur per week

Conquerors-Care biedt begeleiding aan binnen een beschermde woonomgeving voor mensen (vanaf 18 jaar) met psychiatrische problematiek. De duur van de begeleiding varieert en is afhankelijk van de zorgvraag. Binnen het team wordt hard gewerkt en staat kwaliteit van zorg voorop. Er wordt veel samengewerkt met GGZ Drenthe. Wij zijn een christelijke organisatie en zoeken dus een kandidaat met een christelijke levensovertuiging.

Dit is jouw uitdaging
Je bent het eerste aanspreekpunt en de eerstverantwoordelijke voor de zorgverlening aan de cliënten. De begeleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van vaardigheden en zelfredzaamheid en het voorkomen van een crisis.

Je bent een aanpakker, praktisch ingesteld,  maar vooral een ‘mensen’ mens. Je hebt affiniteit met mensen met een dissociatieve identiteitsstoornis. Je kan goed zelfstandig werken maar zoekt ook afstemming met collega’s. Daarnaast kun je je hoofd koel houden te midden van stressvolle situaties en je bent flexibel. Je hebt een stevige persoonlijkheid en gaat conflicten niet uit de weg.

Dit breng je mee

Je beschikt over een relevant diploma op mbo/hbo-niveau. Je bent je aantoonbaar blijven door ontwikkelen. Ook heb je meerdere jaren werkervaring in de psychiatrie en/of psychosociale hulpverlening.

Om goed aan te kunnen sluiten bij de veranderingen in de praktijk, wil je altijd blijven groeien. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend om te reflecteren. Zelf, met de cliënt en met het team. Op basis hiervan stel je je werkwijze bij wanneer nodig. Je bent analytisch en blijft altijd kritisch op het professioneel handelen vanuit de waarden en visie van Conquerors.

Dit bieden wij

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ, waarbij je o.a. recht hebt op een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Reiskostenvergoeding
  • In eerste instantie bieden we je een jaarcontract, met daarbij uitzicht op verlenging.
  • Je komt in een warm team waar oog is voor elkaar.

Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn? Stuur je CV en motivatie op naar mt@conquerors.nl